Cartofi cu carnaciori albi / Ecrasée de pomme de terre et boudin blanc

de Sylvia in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2010 | 5920 vizualizari

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

12.06.2010, 02:04

5 furculision dupa cum zice coana Chirita] de la mine . esti o draguta ca de obicei cu grija ptr. amanunte . deliciosi carnatii albi , eu am luat ceva asemanator de aici numiti thuringer .

Sylvia 1

12.06.2010, 02:15

Uite cine nu are somn Vai ca imi amintesti de replica mea preferata din "Chirita in provincie" cand isi corecteaza servitorul ( Marin Moraru maaaaare talent ) sa nu zica Monsieur ci "musiu" si acesta zice simpatic " Nu umblam bre cu cioara vocsita : Monsieur se scrie monsieur citim " vai de cate ori rad cu sotul meu pe faza asta cand comentam de unele cuvinte cat de complicat se scriu

mihaelar63 1

12.06.2010, 02:18

m-ai prins

Ina 1

12.06.2010, 08:24

In primul rand tu meriti nota maxima la decor si fotografie, Sylvia

Ina 1

12.06.2010, 08:24

am uitat

Dana Cristea - pusikmea 1

12.06.2010, 08:31

Bucataras Medi 1

12.06.2010, 09:00

Elegant ,tare elegant......................5 furcu.............

madi_marin 1

12.06.2010, 09:04

si de la mine nota maxima si pentru preparat si pentru prezentare.... asa cum spunea si mihaelar63 , la noi am gasit niste carnaciori albi...foaaaaarte gustosi care se numesc ,,Thuringer,, ....la Kaufland

Ina 1

12.06.2010, 09:09

uite ca eu nu stiam sa-l scriu

Julie 1

12.06.2010, 09:23

Simplu si de efect! 5 furcu si de la mine!

ela 1

12.06.2010, 09:57

super

Rocsi 1

12.06.2010, 11:05

frumos aranjat si gustos

Sylvia 1

12.06.2010, 14:12

Multumesc de laude sunteti tare dragute . Mi-ar face mare placere sa va am inviatte la o masa

Sylvia 1

12.06.2010, 14:13

Super daca se gasesc si carnaciorii albi, puteti testa reteta daca vreti, cei de aici sunt ....habar nu am cum sa ii descriu decat fini si cu o aroma intre paté de ficat si cremvusti, sunt cu ceva vin de porto in ei.

Bunica 1

12.06.2010, 15:01

Sylvia, ne lasam purtati de val, dar......colesterolul nu se lasa reteta simpla si prezentare super, ca tine!

ana 1

12.06.2010, 15:12

Faina prezentare!

Sylvia 1

12.06.2010, 15:35

Bunica sa stiti ca nci nu e mult colesterol in reteta ca unt am pus extrem de putin am pus o lingura de ulei de masline si carnaciorul asta e printre cele mai light posibili si facut la gratar vin eu in apararea carnaciorului multumesc de laude

Sylvia 1

12.06.2010, 15:35

Ana multumesc

nadina73 1

13.06.2010, 02:09

fara cuvinte felicitari si 5 furcu

Sylvia 1

13.06.2010, 12:59

Nadina, multumesc

mena29 1

17.06.2010, 23:49

Ce de bunatati ai mai facu Sylvia cat am lipsit,felicitari pentru toate si furculitele binemeritate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta rapida de ficatei in lapte, suculenti si deliciosi