Yummy!!!! Cat imi plac acestia cartofi....cand sunt copti-prajiti cu sunca, carnatul, untul si cascavalul, i-ai manca si cu ochii, atat de buni sunt.
Cartofii se spala si se sterg.Rupem cate o bucata de folie de aluminiu, pt fiecare cartof.
Cartofii se impacheteaza in folie de aluminiu si se aranjeaza in tava.
Tava se da la cuptor, pana cand cartofii sunt moi, dupa care scoatem tava din cuptor si desfacem folia de aluminiu, fara ca sa o aruncam.
Cartofii se taie pe mijloc si se pune cate o lingurita de unt in fiecare.
Bucatile de sunca se taie in doua si se aranjeaza in mijlocul cartofilor.
Rondelele de carnat, le punem langa sunca.
La sfarsit, punem bucatile de cascaval sau branza topita.
Dam tava la cuptor, pana cascavalul prinde o culoare caramelizata.
Se servesc calzi.Pofta buna:)