Carne de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 28 Dec 2016 | 9993 vizualizari

 

O mancarica delicioasa la cioroiul preferat :X

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g carne de vitel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 100-200 g ciuperci taiate felii
  • 2-3 cartofi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura bulion
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot:

Carnea se taie cuburi,se pune in vasul de la slow cooker Crock-Pot cu ulei de masline,sare si piper.

Se pune apa cat sa acopere ,se seteaza functia High,pentru 3 ore.

Dupa cele 3 ore se adauga ceapa tocata marunt,morcovul taiat rondele si ciuperciile felii.

Usturoiul se striveste si se pune peste celalate legume.

Setam din nou functia high pentru 1 ora-1:30 minute.

Dupa vreo 40 minute se adauga si cartofii taiati cuburi si bulionul.

Se serveste cu muraturi

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita cu legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

katty 1

31.01.2018, 09:05

Cand ma uit la mancarea ta mi se face foame instantaneu, asa bine arata! Cred ca ar fi timpul sa imi scot din cutie cioroiul pe care, spre rusinea mea, nu l-am folosit niciodata!

Rahela Velicu 1

31.01.2018, 12:18

-Licurici- 1

01.02.2018, 08:55

Foarte buna mancarica!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]