Tocana lenesa la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 1 Noi 2017 | 4968 vizualizari

 

Din categoria sunt singura acasa, partea neecranizata, chef de a manca nu am, dar ma ia cu ameteli si musai sa bag ceva in gura, asa ca azi mi-am calcat pe lene si-am prestat o tocana lenesa.....:))))

 

INGREDIENTE

  • cca 350 g ciuperci brune
  • 21 fire de ceapa verde ( am taiat jumatate din partea verde de am pus la o ciorba de fasole)
  • 2-3 ardei capia mai micuti
  • ulei cca 50 ml
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita legume deshidratate
  • 1 lingurita faina
  • oala crock-pot
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana lenesa la slow cooker Crock-Pot:

Cand am cumparat ciupercile, am ales din acelea micute, ca-mi place sa le las intregi, le-am rupt doar coditele, le-am spalat sub un jet de apa. Apoi m-am ocupat de ceapa verde, tot in stadiul lenes, cu miscari lente....adica am taiat incet moatele, am taiat si jumatate din partea verde, a ramas  jumatate verde jumatate alba, apoi le-am taiat marunt. Am taiat cubulete si ardeiul capia.

Am pus ulei in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l, am pus ceapa, ardeiul si lingurita de legume deshidratate, am pus sare si piper, am amestecat, apoi am adaugat ciupercile, palariile si coditele, am omogenizat totul, am pus capacul si am setat pe functia high. Apoi am tras un pui de somn din motive de foarte mare lene.....Dupa vreo 2 ore, hopa ca n-am dormit atat, ca vecinul de sus gaurea ceva...dar m-am dat dupa o alta lene, adica intins rufe.....unde ramasesem...aha, am pus o lingurita de faina sa se lege un pic tocana si am mai lasat cca. 20 min....si intr-un final, am mancat ceva....cam asta-i povestea din ziua de azi....lenea e cucoana mare......si noroc ca nu doare.....:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana lenesa la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu carne de porc la slow cooker Crock-Pot