Carne de porc prajita cu ceapa

de Aurelia 07_07 in Porc, 2 Iun 2014 | 8211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pulpa de porc(aproximativ 200 de grame bucata)
  • 1 ceapa mare alba
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de untura
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc prajita cu ceapa:

Intr-o cratita cu pereti mai grosi punem untura la incins pe aragaz.

Spalam carnea ,o condimentam cu sare si piper.

Punem carnea la prajit,aproximativ 7-8 minute pe ambele parti.

Intre timp curatam ceapa,o spalam si o taiem fideluta.

Curatam si usturoiul si il taiem bucati mai mici.

Asezam ceapa si usturoiul in cratita in jurul carnii si mai prajim inca aproximativ 7-8 minute .

Putem servi cu orice fel de garnitura.

Salate,paste fainoase ,orez, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc prajita cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu miere si mandarine