Mancare de porc cu broccoli si rosi cherry

de Bya Ralu in Porc, 16 Oct 2015 | 5707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g cuburi carne de porc
  • 1 ceapa alba
  • 100 g rosii cherry
  • 250 g broccoli
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/praf de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de porc cu broccoli si rosi cherry:

Carnea de porc se spala bine si se taie in bucati mai mici(daca cuburile sunt prea mari),se pun intr-o cratita cu ulei de masline,si se lasa cateva minute la prajit.

Se pune apa cat sa acopere,se adauga ceapa tocata marunt,se acopera cu capac si se lasa pentru 40 minute la foc potrivit sa fiarba(intre timp se mai completeaza cu apa daca mai este nevoie).

Rosiile cherry se taie in jumatate,se adauga peste carne,la fel si broccoli,se rupe in buchetele mici,se pune putina apa,condimentele dupa gust si se mai lasa sa fiarba circa 10 minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de porc cu broccoli si rosi cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe cu costita afumata si legume, la tigaie