Carne de porc inabusita la tuci

de Andra_Constantinescu in Porc, 17 Dec 2014 | 7996 vizualizari

 

Acum i-a venit randul porcului :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc proaspata si/sau afumata;
  • grasime;
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc inabusita la tuci:

Se taie carnea, se da cu sare si se pune impreuna cu grasimea in tuci. Acesta se acopera cu capacul. Se amesteca din cand in cand, pana carnea este gata.

TIPS-URI

1

Pentru a se fragezi carnea, este bine sa fie multa grasime in tuci si acesta sa se acopere cu un capac.

2

Daca sunt prajite impreuna, carnea afumata da un gust bun carnii proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc inabusita la tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

reisnaor_2006 1

18.12.2014, 08:03

okkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Rocsi 1

18.12.2014, 21:19

Super buna!

-Licurici- 1

16.12.2017, 11:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs