Carne de porc inabusita la tuci

de Andra_Constantinescu in Porc, 17 Dec 2014 | 8351 vizualizari

 

Acum i-a venit randul porcului :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc proaspata si/sau afumata;
  • grasime;
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc inabusita la tuci:

Se taie carnea, se da cu sare si se pune impreuna cu grasimea in tuci. Acesta se acopera cu capacul. Se amesteca din cand in cand, pana carnea este gata.

TIPS-URI

1

Pentru a se fragezi carnea, este bine sa fie multa grasime in tuci si acesta sa se acopere cu un capac.

2

Daca sunt prajite impreuna, carnea afumata da un gust bun carnii proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc inabusita la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului cu mamaliguta