Carne de porc in bait

de Mirela Suba in Porc, 18 Sep 2015 | 16808 vizualizari

 

Carnea de porc după cum se știe,este o carne destul de tare, nu asa frageda ca și cea de pui. După rețeta mea, am reușit multor oameni sa le placa și sa îmi ceara modul de preparare. Sper sa va placa și vouă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc (mușchi, pulpa etc)
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Ulei
  • O ceapa
  • 5-6 căței de usturoi
  • Cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in bait:

Carnea se tranșează ca și cea pt șnițele, dar de grosimea unui deget. 

Într-un bol se pun sare, piper, boia, cantitatea lor sa fie de o linguriță, ulei. Se pun bucățile de carne,se amesteca și se pune un rand în bol,apoi ceapa tăiată julien și căței de usturoi în 2 și presărați cimbru ici colo, după gustul dumneavoastră, se mai adaugă sare. Și continuați asa pana a-ți terminat cu carnea.

Se da la frigider pt 24 ore și apoi se poate folosi la prăjit în tigaie sau pe grill.

Pofta mare și spor!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in bait" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu varza acra