Carne de porc cu sos de branza

de - Andreea - in Porc, 6 Sep 2018 | 8552 vizualizari

 

Facusem mai demult acest sos si l-am servit cu chiftelute. Ne-a placut tare mult asa ca l-am repetat, de aceasta data cu carne de porc. 
 

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne porc
  • 250 gr Philadelphia
  • 50 gr parmezan
  • 3 linguri smantana
  • 1 ceapa micuta
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • patrunjel ( optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu sos de branza:

Punem o tigaie antiaderenta la foc iute. Punem putin ulei si asezam feliile de carne. Presaram sare si piper.

Intoarcem carnea pe ambele parti pana capata culoare dupa care adaugam putina apa cat sa o acopere si dam focul mic. Acoperim tigaia cu capac si lasam carnea pana ce devine frageda, adaugand daca este nevoie putina apa din cand in cand.

Cand carnea este gata si apa s-a evaporat toata, turnam putin ulei peste carne si dam la foc iute pentru 1 minut.

Ceapa o curatam, o spalam si o tocam foarte marunt. 

O punem la calit in putin ulei. Adaugam Philadelphia si smanatana si 1-2 linguri cu apa daca este necesar. Dupa 1-2 minute adaugam parmezanul si amestecam bine. Potrivim de sare si piper. 

Servim carnea calda cu sos deasupra, presarand patrunjel dupa plac.

POFTA BUNA  ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet umplut