Carne de pasare in sos de smantana

de Julie in Pui, 8 Aug 2010 | 9920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pasare
  • 250 g smantana
  • 3-4 catei de usturoi
  • piper,sare, delikat
  • patrunjel verde
  • 1 ceasca supa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de pasare in sos de smantana:

Carnea de pasare se fierbe in apa cu sare,apoi se rumeneste cateva minute in
2-3 linguri ulei.
Smantana se amesteca cu usturoiul pisat,patrunjel verde tocat marunt, sare,
delikat, o ceasca de supa,apoi se toarna peste carne. 
Se amesteca bine si se mai lasa 2-3 minute, la foc mic.
Se serveste fierbinte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de pasare in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Julie 1

08.08.2010, 21:48

Sylvia,multumesc! Rocsi, pofta buna!Laly, am asezat masa! hai, in doua ore te astept! Sa deschid deja usa?!

Julie 1

08.08.2010, 21:49

Medi, mai avem si pentru tine! Inca nu am dat tot! Nadina, esti satula? ai mancat prea mult? Pun la rece pentru tine!

adry88 1

21.10.2013, 15:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui la cuptor cu cartofi natur