Carne crocanta de vita cu taitei si salata in stil asiatic

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 3 Dec 2015 | 3524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura alune neprajite si nesarate
  • 2 catei de usuturoi
  • o bucata de 5 cm de ghimbir
  • 2 bucati anason stelat
  • ulei de susan
  • 200 grame carne de vita tocata bio si cu un continut scazut de grasime
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita sos de peste
  • 1 lingurita sos de soia
  • 2 lime
  • 150 grame taitei
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 chili
  • 1 morcov
  • 200 grame mix de frunze de salata
  • 4 tulpini de coriandru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne crocanta de vita cu taitei si salata in stil asiatic:

Se prajesc alunele intr-o tigaie fiebinte, fara ulei timp de cateva minute, apoi se maruntesc intr-u mojar.

Se curata de coaja ghimbirul si usturoiul si se toaca marunt.

Se incalzeste o lingura de ulei de susan intr-o tigaie si se adauga anasonul. Se adauga apoi carnea tocata, urmata de miere si jumatate din cantitatea de ghimbir si usuturoi.

Se gatesc la foc mare 5 minute, pana devine totul crocant.

Restul de ghimbir si usturoiu se transforma intr-o pasta cu ajutorul unui mojar si se amesteca cu sosul de peste, cel de soia si sucul de la un lime pentru a obtine un dressing.

Se gatesc taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Se taie morcovul julienne si se adauga peste frunzele de salata.

Se impart taiteii intre 2 farfurii, se aseaza salata deasupra, se stopeste cu dressing, se aseaza carnea de vita crocanta peste, ceapa verde, frunzele de coriandru si alunele.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne crocanta de vita cu taitei si salata in stil asiatic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branzeturi si broccoli