Carnati traditionali

de adriana_bobu in Mezel de casa, 25 Dec 2010 | 21533 vizualizari

 

Nu cred ca am intampinat vreun Craciun fara traditionalii carnati de casa.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg carne porc
  • 2 kg carne vita
  • 1 bucatica slaninuta de porc (1/2 Kg)
  • condimente pentru carnati de la fucs
  • sare,piper, boia, oregano
  • 4-5 caciulii usturoi
  • 10 m mate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati traditionali:

Se toaca carnea iar slanina se taie cubulete mici. Se adauga condimentele, usturoiul facut mujdei si putina apa (100 ml) ori zeama de la fiertura de oase/ Se monteaza dispozitivul de facut carnati la masina de tocat si se umplu carnatii. Se lasa la scurs de seara pana dimineata si apoi se pot (optional)afuma . Apoi se pot praji in ulei in care punem si putina apa pentru a-i fierbe mai intai inabusit.  Sunt exceptionali!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati traditionali" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racituri din urechi si adidasi de porc