Carnati proaspeti

de RuxyRux in Mezel de casa, 2 Ian 2014 | 13239 vizualizari

 

Cred ca stiti deja ca am castigat la concursul Bucataras de pe FB o masina de tocat pe care am daruit-o mamei de Craciun....asa ca multumesc tare mult Naumann si desigur bucataras.ro...si voi prezenta cateva retete pe care le-am preparat cu ajutorul ei pretios :)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ceafa de porc( cat mai grasa)
  • 1 pahar si jumatate de apa
  • un pahar de ulei( palmier am pus eu)
  • mate de porc( o cutie)
  • ienibahar( 1/2 lingurita)
  • cimbru( 1 lingura)
  • boia dulce( 1 lingurita)
  • piper( cat va plac de condimentati)
  • 5 capatani de usturoi( noua ne plac bine usturoiati)
  • sare( in jur de 3 linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati proaspeti:

Carnea se toaca si se framanta impreuna cu condimentele, usturoiul, apa si uleiul. Umplem matele, desigur tot cu ajutorul masinii de tocat, este un procedeu destul de migalos, mai intai se sufla fiecare mat in parte apoi se trage pana la capat pe capatul masinii de tocat si apoi se porneste. Cu grija se inteapa matele daca se umfla si apoi se innoada la capete. Carnatii se pot usca la aer o vreme sau se pot pune direct in pungi la congelator.

Prajiti carnatii si serviti-i cu mustar, hrean si painica taraneasca :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati proaspeti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sucuk (Carnati turcesti)