Carnati in sos de ceapa si ardei

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2018 | 3985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 bucati carnati de casa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei portocaliu
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 cutie rosii in suc(400 ml)
  • 1 borcan 400 g gogosar in sos
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 ml vin rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in sos de ceapa si ardei:

Intr-o tigaie prajim carnati in uleiul de masline, pe ambele parti. Scoatem carnatii intr-o tava care o vom acoperi.

Intr-o cratita/ceaun adaugam uleiul in care am prajit carnati, ceapa tocata marunt, lasam sa se caleasca putin cca 2 min, dupa care adaugam ardeii tocati, condimente dupa gust, lasam sa se caleasca cca. 5 min impreuna, amestecand ocazional.

Adaugam rosiile tocate cu sucul, ardei cu tot cu sos, acoperim cratita si lasam cca 10 min sa fiarba la foc mic, amestecand ocazional.

Adaugam carnati (care ii taiem bucati mai mici) vinul si mai lasam sa fiarba cca 10-15 min (pana ce ardeii sunt moi)

La final adaugam oregano/patrunjel, acoperim si lasam cca 2-3 min inainte de servire.

Noi am servit carnati in sos pe pat de mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in sos de ceapa si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de ceapa