Carnati in sos de ceapa si ardei

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2018 | 3750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 bucati carnati de casa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei portocaliu
  • 1 ardei iute
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 cutie rosii in suc(400 ml)
  • 1 borcan 400 g gogosar in sos
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 ml vin rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in sos de ceapa si ardei:

Intr-o tigaie prajim carnati in uleiul de masline, pe ambele parti. Scoatem carnatii intr-o tava care o vom acoperi.

Intr-o cratita/ceaun adaugam uleiul in care am prajit carnati, ceapa tocata marunt, lasam sa se caleasca putin cca 2 min, dupa care adaugam ardeii tocati, condimente dupa gust, lasam sa se caleasca cca. 5 min impreuna, amestecand ocazional.

Adaugam rosiile tocate cu sucul, ardei cu tot cu sos, acoperim cratita si lasam cca 10 min sa fiarba la foc mic, amestecand ocazional.

Adaugam carnati (care ii taiem bucati mai mici) vinul si mai lasam sa fiarba cca 10-15 min (pana ce ardeii sunt moi)

La final adaugam oregano/patrunjel, acoperim si lasam cca 2-3 min inainte de servire.

Noi am servit carnati in sos pe pat de mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in sos de ceapa si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Currywurst (Germania)