Carnati in foietaj

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2016 | 3476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 carnati subtiri si lungi (cabanosi, de ex.)
  • 300g foietaj patiserie congelat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in foietaj:

  1. Incalzim cuptorul.
  2. Taiem aluatul in fasii de 1,5 cm si carnatii in fasii de max. 5cm.
  3. Infasuram aluatul in jurul carnatilor.
  4. Asezam rulourile in tava si dam la cuptor pentru 20-25 de minute.
  5. Le scoatem din cuptor cand s-au rumenit.
  6. Sunt foarte bune si calde si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu carnaciori