Carnati de porc

de nico15 in Mezel de casa, 3 Ian 2011 | 11147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fleica de porc 2 kg
  • 5 capatani de usturoi
  • 15 g piper                           
  • 15 g cimbru                        
  • 15 g boia                            
  • 15 g condiment pt carnati
  • Slanina 1 kg
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de porc:

Se toaca carnea de porc, se toaca slanina, se adauga condimentele, se piseaza ustoroiul si se amesteca.

Se pune inainte la fiert, o alta bucata de carne, se lasa la fiert iar supa rezultata se adauga putin cate putin in carnea de carnati pana se va obtine o pasta omogena.

Matele de carnati au fost curatate si spalate in prealabil, dupa care se va trece la umplerea carnatilor.

Acestia se vor pune la uscat o zi, dupa care se vor da la racoare in camara.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa afumati - reteta mamei