Carnati cu garnitura de cartofi si varza sotate cu bacon

de Satisfyyourcravings in Porc, 22 Apr 2018 | 2564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 carnati proaspeti
  • 1/2 varza alba
  • 400 grame cartofi
  • sare, piper
  • 50 grame bacon
  • 5 catei de usturoi
  • patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu garnitura de cartofi si varza sotate cu bacon:

Carnati se prajesc intr-o tigaie fara ulei 8-10 minute pana sunt gatiti complet. 

Intre timp, cartofii se curata de coaja si se taie cuburi, iar varza juliene. Baconul se taie cuburi si usturoiul se piseaza.

Baconul se prajeste intr-o tigaie fara ulei, pana devine crocant. Se transfera pe prosoape de bucatarie. 

In aceeasi tigaie, se adauga cartofii, varza, sare si piper si se amesteca bine astfel incat toate sa fie acoperite de grasimea ramasa de la bacon. Se acopera cu un capac si se lasa 10-15 minute, pana cand sunt gatite complet. Se amesteca din cand in cand. Se adauga usturoiul si se mai lasa 1-2 minute. La final, se adauga baconul si patrunjelul. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu garnitura de cartofi si varza sotate cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc impanat cu ficatei si cabanos, pe pat de legume