Carne de porc cu mustar si legume in otet

de xana in Porc, 6 Iun 2014 | 3632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr carne de porc(de preferinta fara grasime)
  • 30 gr margarina
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb sec
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • legume in otet(castraveti, conopida, morcov) dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu mustar si legume in otet:

Taiem carnea in fisii subtiri, ca la strogonoff si o dam cu sare si piper. O punem intr-o tigaie cu uleiul de masline si margarina si o lasam la prajit pana incepe sa se rumeneasca, apoi adaugam usturoiul taiat marunt si mai lasam la prajit 2-3 minute. Adaugam vinul si amestecam pana se evapora alcoolul.

Scoatem carnea(lasand sosul format) si in tigaie punem mustarul si amestecam cateva secunde, apoi punem inapoi carnea si o 'imbracam' bine in mustar.

Luam de pe foc si servim cu legumele in otet taiate cubulete mici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu mustar si legume in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc marinata la gratar