Carnati cu cartofi in sos de branza la cuptor

de Valyvalentyna in Porc, 4 Apr 2015 | 3175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 carnati,
  • 300 g brinza de burduf,
  • 50 g unt,
  • 3-4 linguri smintina,
  • citeva fire patrunjel verde,
  • 4-5 cartofi mai maricei,
  • 3 oua, sare,
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati cu cartofi in sos de branza la cuptor:

Pentru inceput taiem carnatii si ii punem la prajit in foarte putin ulei.

Separat punem cartofii in apa cu sare la fiert.

Pana fierb cartofii, ungem o tava de cuptor cu untul si punem cartofii taiati cuburi si printre ei carnati. Presaram sare si piper.

Batem ouale bine cu smantana peste care adaugam branza, omogenizam bine compozitia si rasturnam peste cartofi si carnati cat sa ii acopere.

Inainte de a baga tava la cuptor presaram patrunjel verde.

Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de crade si lasam pana se rumeneste deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati cu cartofi in sos de branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu bacon si cascaval la cuptor, serviti cu oua ochiuri