Varza cu afumatura

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 28 Iun 2011 | 4062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 2 rosii decojite
  • Costita afumata
  • Marar
  • Sare,piper
  • Bors/sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu afumatura:

Ceapa se toaca marunt,ardeiul cubulete,iar morcovul se da pe razatoare. Varza se taie fideluta. Costita se taie bucati si se fierbe 10 minute in apa cu sare

Intr-o oala incapatoare se caleste ceapa,ardeiul si morcovul in ulei,apoi se adauga costita afumata si varza. Se amesteca bine pentru se amesteca varza cu celelalte legume. Se pun 2 cani de apa si se fierbe varza pana se inmoaie. Spre sfarsit se adauga rosiile pasate(dar nu definitiv,sa mai ramana bucatele) si putina zeama de lamaie sau bors(gustati si puneti treptata,dupa gust) si se mai fierbe 5 minute. Se condimenteaza si  asezoneaza cu marar tocat.

Pofta Buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu costita afumata