Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori

de corina241 in Porc, 5 Noi 2010 | 5989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 1 cescuta orez
  • 3 ardei:rosu,galben si verde
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori:

bucata de carne condimentata se pune pe gratarul bine incins(eu am folosit tigaia speciala tip gril).

orezul il spalam bine in 2 ape  si apoi in punem putin la fiert(5 minute).

ardeiul spalat il taiem cubulete mici si impeuna cu orezul bine scurs punem intr-o craticoara unsa cu o lingura de ulei sa se caleasca putin,amestecand sa nu se prinda.stingem cu o cescuta de apa,condimentam cu sare si piper,acoperim cu un capac si-l lasam pana ce bobul de orez este fiert.

se serveste impreuna cu carnea usor rumenita pe gratar,dar si impreuna cu orice salata doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi noi cu carne de porc