Carnaciori rumeniti cu puree de cartofi cu mustar si sos de ceapa

de rivka in Vita, 12 Aug 2010 | 4477 vizualizari

COMENTARII (13)

rivka 1

12.08.2010, 20:16

nu am mai folosit sare la sosul de ceapa caci am folosit o supa instant facuta dintr-un cub de vita si apa, sincera ma asteptam ca sosul sa iasa mai subtire, data viitoare voi pune doar 1 lingura faina in rest e fff bun la gust.

ANCA 1

12.08.2010, 20:25

suna tare bine combinatia asta! 5 f.

epurasha2bb 1

12.08.2010, 20:27

mamaaaa rivka ce meniu beton ai incropit aici! mor de pofta nu alta! 5 furculite verzi (de ciuda ca nu e farfuria noastra)

diaconta 1

12.08.2010, 20:29

minunat arata si mie tare-mi plac cartofii

rivka 1

12.08.2010, 20:31

fetelor e foarte bun la gust, acum stau cu burta plina si umflata in sus, se face usor, nu e costisitor...dar sfatul meu e la cantitatea asta sa puneti numa 1 lingura de faina in sos nu 2 sa iasa sosul mai subtire si sa folositi musai vin rosu la sosul de ceapa nu alb.
v-am pupat.

gaby_duceag 1

12.08.2010, 20:42

prezent

rivka 1

12.08.2010, 20:55

gaby

Laly 1

12.08.2010, 21:59

buuuuuuuun

Teo 1

12.08.2010, 23:01

Rivka buna reteta, dar eu apreciez detaliilesi ca, ai grija de ''economii''; cata dreptate ai !

nadina73 1

13.08.2010, 00:25

super riv e la favosi 5 f

mena29 1

13.08.2010, 08:32

si eu

Sylvia 1

13.08.2010, 12:10

Excelenti

Corinuta 1

14.08.2010, 00:37

woow!5 furcu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita in sos vanatoresc