Vinete umplute la cuptor

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2011 | 6003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 ardei rosu gras tip capia
  • sare,piper
  • 1 ardei iute
  • 150gr.carnati de casa
  • 200gr.muschi afumat
  • 150 gr.cascaval ras
  • 1/2 legatura de marar
  • 3-4 linguri de ulei 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute la cuptor:

Vinetele se vor spala si se vor taia in doua pe lungimea lor si se va scoate miezul din mijloc lasand cca 1 centimetru grosime de miez.Se pune intr-o cratita apa la fiert cu sare si vor clocoti aproximativ 1-2 minute pe rand toate jumatatile de vinete.Intre timp miezul de la vinete,ceapa muschiul.carnatul,ardeiul iute si cel gras se vor cali in cele 3 linguri de ulei se sareaza se pipereaza si cand sunt gata se da la rece putin.Intr-o tava de cuptor se aseaza pe hartie de copt jumatatile de vinete si se vor umple si se pune pe deasupra fiecareia marar tocat marunt si cascavalul ras.Se vor da la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute la 180 de grade cand s-au rumenit sunt gata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor