Caras la cuptor in sos de vin

de Bunica in Crap / Caras, 28 Sep 2013 | 29002 vizualizari

 

Am cumparat doua bucati de caras mare si am facut unul in sos de vin.A iesit o minunatie!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata caras
  • 200 ml. vin alb
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • o rosie potrivita
  • usturoi granulat
  • 1/2 lingurita oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras la cuptor in sos de vin:

Carasul l-am cumparat curatat si eviscerat.

Am spalat bine pestele, l-am crestat pe spate si l-am pus in tava

L-am condimentat pe ambele parti.

Am turnat vinul,cateva bucatele de lamaie si o rosie taiata rondele,

L-am introdus in cuptorul incins la 170 grade pentru 30-40 de minute.

Se serveste cu sosul ramas sau cu mujdei.

TIPS-URI

1

Crestarea pe spate marunteste oasele mici si in cuptor se topesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras la cuptor in sos de vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mihaelar63 1

10.11.2013, 23:34

Eu renunt la platou si pastrez pestele

RuxyRux 1

10.11.2013, 23:44

Minunatie Buni scumpa

Dana_Retetegg 1

10.11.2013, 23:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap pe pat de zacusca, la cuptor