Caras in crusta la cuptor

de Bucataras Medi in Crap / Caras, 17 Iun 2010 | 17993 vizualizari

 

Pestele a fost prins de George si a fost tare,tare bun.

 

INGREDIENTE

  • .4 bucati de caras(se poate folosi orice alt peste ,eu am avut caras)
  • .zeama de la o lamaie
  • .malai
  • .faina
  • .patrunjel uscat
  • .sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caras in crusta la cuptor:

Se curata, se spala , se lasa la scurs pestele.Se cresteaza , se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Fiecare bucata de peste se da printr-un amestec de malai,faina si patrunjel uscat, se aseaza pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei de masline si se "imbraca" in aceasta fiecare bucata in parte.

Se pun bucatile de peste intr-o tava si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata facute , se desface folia de aluminiu si se mai lasa circa 10-15 min la cuptor pentru o buna rumenire.Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras in crusta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

19.06.2010, 17:25

Ina pofta am oricand dar mai ales cand este vorba de peste ................

Ina 1

19.06.2010, 17:39

si la noi....

Bunica 1

20.06.2010, 19:49

Cu toata placerea Ina. Eu cand deschid site-ul incep cu ce-mi place- pestele.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste