Umplutura:
Pieptul de pui il spalam,apoi il dam prin masina de tocat. Ceapa o curatam o spalam si o tocam marunt. Ceapa verde o spalam si o taiem rondele. Morcovul il curata,il spalam si il taiem cubulete. Ardeiul rosu il taiem patratele. Intr-o tigaie de ceramica punem carnea de pui si o inabusim 2-3 minute(intr-o tigaie normala puneti 3 linguri de ulei inainte la incins). Adaugam ceapa uscata,morcovul ,ardeiul si acoperim totul cu o cana de apa. Lasam sa scada la foc potrivit. Cand a scazut pe jumatate punem si ceapa verde,sare si piper dupa gust. Cand a scazut de tot zeama punem si pasta de tomate ,mai lasam 1-2 minute pe foc,apoi tragem tigaia si lasam sa se racoreasca amestecul de pui.
Patrunjelul si mararul verde ,le spalam,indepartam cozile si tocam marunt. Cand s-a racorit putin umplutura,incorporam ouale si verdeata tocata.
Sosul bechamel:
Intr-o cratita punem untul la topit. Cand s-a topit adaugam faina si amestecam bine sa nu se arda ,iar focul sa fie potrivit. Apoi punem treptat laptele si invartim mereu cu un tel pentru a evita formarea cocoloaselor. Punem putina sare, piper si lasam sa fiarba pana se ingroasa ,dar nu foarte tare,timp in care mai amestecam in el,dar nu mereu.
Intr-un vas yena sau de ceramica punem putin sos bechamel. Cannelloni le umplem cu amestecul de pui,apoi le asezam in vas,dar lasam putina distanta intre ele. Deasupra turnam restul de sos,iar mai apoi radem cascavalul. Peste cascaval punem si cateva bucatele de miez de lapte Delaco. Dam vasul in cuptor si aprindem focul.
Acoperim vasul cu capacul sau si il lasam in cuptor pana ce pastele prind o culoare aurie si sunt bine facute.. Cand sunt gata,le scoatem sa se racoreasca putin,apoi servim.
Sa aveti pofta!