Cannelloni cu carne de pasare

de Miha in Cannelloni, 26 Aug 2009 | 9862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste cannelloni
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita zahar
  • patrunjel verde
  • 2 cani suc rosii
  • 200 g cascaval
  • 4-5 linguri smantana
  • 4-5 linguri lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pasare:

Mai intai preparam sosul. Punem sucul de rosii la fiert cu sare,piper,1 lingurita de busuioc,1/2 lingurita zahar si 3 catei de usturoi taiati in bucati sau tocati marunt,dupa preferinta.Se fierbe 5 minute dupa care se lasa la racit.

Pentru umplutura am tocat carnea impreuna cu ouale,faina,ceapa,morcovul,restul de usturoi,patrunjelul verde,condimentele si 50 g cascaval ras.Cu aceasta compozitie am umplut pastele.

Asezam pastele intr-un vas termorezistent,pe un singur rand si turnam deasupra sosul de rosii.

Cascavalul ras fin il amestecam cu smantana,laptele si putina nucsoara.Turnam totul peste pastele cu rosii si dam la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de vita si porc