Punem o oala cu apa la fiert.
Intre timp, curatam ceapa si o tocam marunt. Usturoiul il curatam de coaja.
Ciupercile le curatam si le taiem felii.
Pancetta o taiem fasii.
Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline. Cand s-a incins punem ceapa si usturoiul si lasam cateva minute. Cand usturoiul a prins culoare, il scoatem din tigaie.
Adaugam apoi pancetta si ciupercile si lasam sa se caleasca la foc iute pentru 4 minute.
Dupa acest timp, dam focul la mic si adaugam smantana, lasand astfel pentru alte 8 minute.
Cand apa a fiert, punem sare si adaugam tortellini. Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj.
Cand s-au fiert, scurgem bine de apa si ii adaugam in tigaia cu smantana.
Se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.
Se serveste imediat presarand dupa plac putin parmezan ras.
Pofta buna !