Campagnola

de - Andreea - in Tortellini, 25 Apr 2018 | 3826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tortellini
  • 1\2 ceapa
  • 200 gr smantana
  • 180 gr ciuperci
  • 1 catel usturoi
  • 100 gr pancetta
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Campagnola:

Punem o oala cu apa la fiert. 

Intre timp, curatam ceapa si o tocam marunt. Usturoiul il curatam de coaja.

Ciupercile le curatam si le taiem felii.

Pancetta o taiem fasii.

Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline. Cand s-a incins punem ceapa si usturoiul si lasam cateva minute. Cand usturoiul a prins culoare, il scoatem din tigaie. 

Adaugam apoi pancetta si ciupercile si lasam sa se caleasca la foc iute pentru 4 minute. 

Dupa acest timp, dam focul la mic si adaugam smantana, lasand astfel pentru alte 8 minute. 

Cand apa a fiert, punem sare si adaugam tortellini. Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand s-au fiert, scurgem bine de apa si ii adaugam in tigaia cu smantana.

Se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.

Se serveste imediat presarand dupa plac putin parmezan ras.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Campagnola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu sunculita si ciuperci