Cabanos in foietaj

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2012 | 6226 vizualizari

 

O gustare rapida si de efect pe un platou cu gustari.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati cabanos
  • 1 pachet foietaj
  • 1 ou
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:

Cabanosul se taie bucati de 3 cm. si se cresteaza la capete.

Foietajul decongelat se taie fasii de 1 cm. 

Fiecare bucata de cabanos se infasoara cu foietaj.

Fasiile de foietaj trebuie sa se suprapuna putin.

Se pun in tava de copt tapetata cu hartie.

Se ung cu ou si se presara cu mac.

Se dau la cuptor pentru 25-30 min.sau pana se rumenesc deasupra(depinde de cuptorul fiecaruia).

Se scot pe servetele absorbante ca sa se absoarba excesul de grasime scurs din cabanos.

TIPS-URI

1

Se pot coace si fara a fi unse cu ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covridog