Cabanos in aluat

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2013 | 7779 vizualizari

 

Dorinta sotului , indeplinita !! :D

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati cabanos
  • 7 linguri faina
  • jumatate de plic de drojdie granule
  • un praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • 250 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in aluat:

Intr-un castron se pune faina , zaharul , sarea si drojdia .

Se toarna apa calduta treptat  si se amesteca. Apoi se framanta pana obtinem un aluat ce se poate indinde cu sucitorul.La final adaugam o lingura de ulei si framantam pana se incorporeaza in aluat , se lasa la dospit 30 min.

Cabanosul se taie in doua.

Se presara masa cu faina si se intinde aluatul cu sucitorul , apoi se taie patratele.

Se pune bucata de cabanos pe patratul de aluat  pe diagonala si se ruleaza , capetele se indoaie ca la un pachet .

Se pun pe hartie de copt si se dau la foc potrivit 40 min.

TIPS-URI

1

In loc de drojdie granule se poate pune drojdie proaspata.

2

In loc de cabanos, se pot pune cremvusti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ton