O prajitura extraordinara, delicioasa, plina ochi de ciocolata, care an de an sta pe masa noastra de sarbatoare....asa ca daca aveti drum sa ne colindati....poftiti sa o gustati!
La muuuuulti ani minunati scumpii mei bucatarasi dragalasi si-un Craciun fericit!
Bunatati pentru colindatori
Rulada:
Umplutura:
Se separa cele 3 oua si se pun albusurile peste celelalte 3, iar galbenusurile in alt bol.
Albusurile se mixeaza spuma impreuna cu zaharul si vanilia, apoi pana obtinem o bezea, se adauga galbenusurile, apoi faina si praful de copt.
In tava mare de cuptor tapetata cu foaie de copt se pune compozitia si se niveleaza cu o spatula, apoi se coace la 180 de grade pana trece testul scobitorii ( nu dureaza mult).
Se scoate, se ruleaza cu tot cu foaia de copt si se lasa asa la racit pana preparam crema.
Frisca se mixeaza un minut, apoi se adauga 7 linguri de nutella, pe rand si se omogenizeaza, se adauga si coaja de portocale.
Rulada se desface cu atentie sa nu se rupa si se umple cu o parte din crema.
In crema ramasa se pune restul de nutella, se mixeaza si cu aceasta crema se imbraca prajitura( mai opriti crema in caz ca vreti sa mai reparati daca e nevoie).
Prajitura se da la rece pana a doua zi si se decoreaza dupa dorinta si inspiratie.