Butoiase din castraveti cu branzeturi

de Laly in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2011 | 5429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 castraveti
  • 200 gr branza proaspata de vaci
  • 100 gr urda sarata
  • 100 gr telemea sarata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • marar verde pentru decor
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase din castraveti cu branzeturi:

Se spala castravetii si se sterg cu un prosop absorbant.Se curata cu un cutit castravetii in forma de zebra (adica o fasie da una nu).Se taie segmente de circa 7-8 cm lungime.Cu ajutorul unei lingurite se face o gaura in castravete,astfel incat sa ramana fundul intact.Se amesteca branzeturile pana obtinem o pasta omogena. Tocam si ceapa verde si o adaugam in pasta de branza.Condimentam cu sare daca mai este cazul si piper.Umplem cu acest amestec butoiasele de castraveti.Pentru a obtine un efect decorativ se pot umple castravetii cu un pos de ornat torturi.Se orneaza fiecare butoias cu ardei gras rosu taiat subire si frunze de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase din castraveti cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton