Carne de porc in sos de ceapa

de mirela0911 in Porc, 16 Aug 2015 | 6169 vizualizari

 

Buna de te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 3 cepe potrivite
  • 2 lgt pasta de ardei
  • sare, boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 50 ml ulei
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de ceapa:

Se taie carnea cubulete, se spala bine si se lasa sa se scurga de apa.

Ceapa se curata si se taie marunt. Intr-o cratita se pune ceapa la calit in ulei, se adauga pasta de ardei si se lasa pana devine sticloasa, avand grija sa nu se arda. Se pune carnea, se amesteca si se lasa pana se coaguleaza si se albeste carnea. Se toarna apa incalzita in prealabil peste carne atat cat sa o acopere. Se mai adauga sare dupa gust, tinand cont de faptul ca pasta de ardei este sarata, foile de dafin, cateva boabe de piper si se lasa sa dea in clocot, dupa care se face focul mic, se acopera cu capac si se lasa sa fiarba la foc incet. 

In timpul fierberii, se mai completeaza cu apa fierbinte atat cat este necesar. Se lasa pe foc pana cand carnea este bine fiarta iar ceapa se transforma in pasta. 

Se serveste cu paste fainoase sau piure de cartofi alaturi de o salata de care doriti.

Pofta buna sa aveti!

 

TIPS-URI

1

Durata de fierbere depinde de carne.

2

Daca nu aveti pasta de ardei, se poate pune boia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit cu bacon si usturoi