Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati

de Merisor in Mancaruri cu carne, 15 Iul 2012 | 17359 vizualizari

 

Am luat o branza buna de burduf de la noi de la Rucar si azi i-am venit de hac.

 

INGREDIENTE

  • mamaliguta din 1/2 Kg malai
  • 500g branza de burduf
  • 250g branza telemea
  • 4 oua
  • 2 carnati usor picanti
  • 3 mici
  • smantana(facultativ)
  • 2/3 pachet unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati:

Am facut o mamaliguta mai moale pe care nu am mai rasturnat-o pe platou.

Am prjajit 4 oua, carnatii si micii mi-au ramas de la gratar, branza telemea am amestecat-o cu cea de burduf.

Am uns o cratita cu unt, am pus 1/3 din cantitatea de mamaliga peste care am pus branza, iar 1/3 din mamaliguta, apoi am asezat ouale sicarnatii cu micii tocati marunt si am acoperit cu restul de mamaliguta. Deasupra am uns iar cu unt si am itepat din loc in loc cu furculita pentru a patrunde untul si in interior. Am dat la cuptor pentru 15 minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz cu branza de burduf si telemea, oua ochiuri si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:13

o bunatate

Sim0na 1

16.07.2012, 11:53

Am invit la masa, ca tare mult imi mai place..

Merisor 1

16.07.2012, 12:06

esti bine venita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz taranesc 4 portii