Bulete de cartofi cu leurdă

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2012 | 4916 vizualizari

 

Bucătăresele Vesele m-au inspirat. E reţeta lor de bulete de cartofi la care eu am adăugat leurdă pentru o aromă uşoară de usturoi. Sunt foarte bune şi calde şi reci. Încercaţi-le şi voi!

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi curăţaţi
  • 1 ou mare
  • 50 g unt
  • câteva frunze de leurdă
  • pătrunjel proaspăt
  • făină ( eventual integrală)
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cartofi cu leurdă:

Cartofii se taie cubuleţe  şi se pun la fiert.

Când sunt gata se pasează piure şi se  amestecă cu oul crud, leurda şi pătrunjelul tocate mărunt, untul moale, sare, piper şi făină cât să se obţină un aluat uşor de modelat.

Se fac biluţe potrivite ca mărime care se prăjesc în ulei încins.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cartofi cu leurdă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

mamaieelena 1

13.04.2012, 17:21

bune rau

madi_marin 1

13.04.2012, 19:11

mamaieelena....nultumesc...

madi_marin 1

13.04.2012, 19:12

iri_love...au fost foarte bune si usor de facut...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi cu cascaval