Multe persoane nu cunosc beneficiile acestor mici perle numite tapioca sau perle de japonia cum le numesc francezii;este foarte hranitoare atat pentru copii chiar si bebelusi(medicul pediatru din Franta i-a recomandat fetei mele sa-i dea Evei lapte facut cu faina de tapioca;nu a fost nevoie pentru ca laptele de mama este cel mai bun)dar si pentru adulti;mie-mi place foarte mult;este a doua oara cand fac aceasta budinca iar de data aceasta am imbunatatit-o cu mai multe sortimente de garnituri.
Tapioca se pune intr-un bol cu 1cana de apa si se lasa 10min dupa care se scurge apa si se pun intr0un vas cu laptele si zahar;se amesteca mereu sa nu se prinda de vas si se tine pe foc mic pana se ingroasa; cat timp se raceste,se mixeaza frisca adaugand cate o lingura de nuca da cocos.In cupe se pun cate 2-3linguri de budinca(depinde de marimea cupelor),deasupra eu am pus gem de caise si caise taiate,dulceata de catina si fructe,dulceata de visine si fructe iar in cupa a patra am pus doar mure si afine(toate de la congelator)si de asemenea cate o lingurita de crema de cocos in fiecare cupa;nu va imaginati cat de delicioasa est.