Foietaj cu nuca

de T I M E A in Dulciuri, 10 Ian 2013 | 12782 vizualizari

 

Bune, rapide si usor de executat! Nu avem nevoie decat de o foaie mica de foietaj si cateva ingrediente pentru a executa rapid ceva bun pentru o dupa-masa friguroasa de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr foietaj
  • 1 albus de ou
  • 3 linguri zahar
  • 6-7 linguri nuca
  • 1 galbenus de ou + 1 lingurita zahar pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu nuca:

Lasam foietajul la decongelat.

Intindem apoi foaia pe masa de lucru tapetata cu faina.

Mixam albusul de ou, adaugam zaharul si incorporam apoi nuca.

Ungem cu aceasta compozitie foaia si rulam. Cu un cutit ascutit bine, taiem rulouri de aprox 1.5 - 2 cm grosime.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si  ungem cu galbenusul de ou.

Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 25 min. sau pana se rumenesc usor deasupra.

Lasam la racit apoi servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]