Budinca de spirale cu cascaval si telemea

de dakris in Paste, 22 Feb 2013 | 8361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g spirale
  • cca 200 g telemea
  • 4 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • 100 ml lapte
  • busuioc, oregano
  • 50 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de spirale cu cascaval si telemea:

Pastele se fierb conform timpului indicat pe ambalaj, se trec sub un jet de apa rece, apoi se scurg.
Intr-un bol se amesteca telemeaua rasa, smantana, laptele, condimentele si ouale batute, apoi se adauga si pastele scurse, se amesteca bine si se toarna intr-un vas de yena uns cu ulei sau unt.  Deasupra se rade un strat de cascaval.

Se introduce in cuptorul preincalzit si se coace la foc mediu pana se auresc marginile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de spirale cu cascaval si telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

dakris 1

23.02.2013, 09:22

Multumesc, Rocsi si Zamfira!

dakris 1

23.02.2013, 09:22

Va multumesc tuturor pt aprecieri!

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 12:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ceapa verde, rosii si telemea