Budinca de peste

de divainbucatarie in Peste, 20 Noi 2010 | 6896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de stiuca tocata (sau alt peste),
  • 1 felie franzela muiata in lapte,
  • 2 linguri de ulei,
  • marar,
  • 2 linguri de smantana,
  • 2 oua separate,
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de peste:

Stiuca curatata de piele si oase o tocam si o dam prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte. Adaugam smantana, uleiul, sare, piper si mararul tocat marunt.
Amestecam bine. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.Turnam amestecul de carne de peste intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. O ungem cu galbenus si o dam la cuptor, la 180°C pentru 40-45 de minute, pana devine aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de peste cu susan