Budinca de peste

de divainbucatarie in Peste, 20 Noi 2010 | 6697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de stiuca tocata (sau alt peste),
  • 1 felie franzela muiata in lapte,
  • 2 linguri de ulei,
  • marar,
  • 2 linguri de smantana,
  • 2 oua separate,
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de peste:

Stiuca curatata de piele si oase o tocam si o dam prin masina impreuna cu felia de paine muiata in lapte. Adaugam smantana, uleiul, sare, piper si mararul tocat marunt.
Amestecam bine. Peste aceasta compozitie turnam albusurile batute spuma si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.Turnam amestecul de carne de peste intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina. O ungem cu galbenus si o dam la cuptor, la 180°C pentru 40-45 de minute, pana devine aurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de peste" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fish&Chips dietetici