am pornit de la o reteta din revista Click pe care am adaptat-o pe gustul meu..e putin cam jupuit guguluful pentru ca nu am avut timp sa il las sa se raceasca putin inainte sa il scot din forma :)))
Punem la fiert o oala cu apa si putina sare.Cand apa incepe sa fiarba,rasturnam pastele in ea.Fierbem pastele al dente.Le scoatem intr-o sita si le lasam la scurs.
Separam galbenusurile de albusuri.Mixam galbenusurile cu zaharul pudra cateva minute.
Batem albusurile cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam compozitia de galbenusuri.Punem treptat faina si amestecam usor cu o lingura de lemn.Incorporam apoi nuca,migdalele si stafidele,omogenizand bine.
Ungem cu unt si tapetam cu faina un vas termorezistent in care turnam compozitia.Dam la cuptorul preincalzit la 180grade,cam 50minute.Scoatem si lasam la racit putin,apoi rasturnam compozitia pe o farfurie si presaram deasupra zahar pudra.E buna atat rece cat si calda.