Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de laura_n in Multicooking, 21 Iun 2019 | 3899 vizualizari

 

Daca nu iti surade ideea de a folosi ovaz in deserturi, te asigur ca nu stii ce pierzi.
Am folosit lapte de cocos si de migdale si fulgi mari de nuca de cocos.
A iesit o budinca foarte gustoasa, iar in loc de zahar am folosit miere care i-a dat o savoare aparte.
Sigur, cine doreste, poate folosi lapte de vaca si zahar, dar eu am ales varianta light.
Budinca aceasta am preparat-o in 5 minute cu ajutorul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Mai multe despre acest aparat util gasiti aici >>>  http://bit.ly/2MsBeu5

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fulgi de ovaz (integral)
  • un praf de sare
  • 650 ml lapte de migdale si nuca de cocos
  • 30 gr fulgi mari de nuca de cocos
  • 2-3 lg miere de albine
  • fructe proaspete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

In vasul interior al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, se toarna laptele rece, se adauga un praf de sare. Se adauga fulgii de ovaz si fulgii de nuca de cocos.

Se acopera cu capacul, acesta blocandu-se in pozitia inchis, apoi se inchide supapa de aburi.
Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.
Din meniu, se selecteaza functia Rice/Risotto si timpul de 5 min, cu presiune Low.
Se apasa tasta START/STOP, iar aparatul va incepe sa se incalzeasca, apoi va gati conform programului selectat.
Dupa terminarea programului, se deconecteaza aparatul de la curent si se asteapta sa se degaje aburul in mod natural.

Dupa 15-20 minute, cu ajutorul unui cleste de bucatarie, se deschide supapa de aburi, aceasta eliberand ce a mai ramas din aburul adunat in timpul gatirii.

Budinca se portioneaza in vase de ceramica, se garniseste cu miere si fructe proaspete.

Se poate consuma si calda si rece.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

Daca doriti ca budinca sa iasa mai lichida, suplimentati cantitatea de lapte cu inca 200 ml.

2

Laptele vegetal se poate inlocui cu lapte de vaca.

3

Dupa ce se raceste, budinca se mai incheaga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vita la Multicooker Express cu gatire sub presiune