budinca de macaroane cu telemea

de Lau in Dulciuri, 22 Noi 2011 | 8740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macaroane(500 g)
  • 500 g branza(telemea am avut eu)
  • stafide
  • esenta de rom
  • 300 g zahar
  • 5 oua
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA budinca de macaroane cu telemea:

 Fierbem macaroanele in apa cu sare,timpul indicat pe pachet,se trec pe sub u njet de apa rece

Batem 4albusuri spuma bine,adaugam galbenusurile si zaharul si mixam pana devine o crema,adaugam branza rasa prin razatoare,esenta,zaharul vanilat,omogenizam,adaugam macaroanele si amestecam bine,

Eu am uns 2 tavi de chec cu ulei si am adaugat macaroanele,intr-una am adaugat stafide

Batem 1 ou cu 1 plic zahar vanilat si turnam peste paste,dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos deausupra.

lasam putin sa se raceasca in tava dupa care scoatem si pudram cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de macaroane cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza de vaci si bezea