Am facut mai întâi caramelul.Am topit untul si am pus zaharul.Am lasat pâna s-a caramelizat si a prins culoare maronie.Nu lasati prea mult,altfel se va arde.
Am pus caramelul într-o forma de chec din yena si în doua vase ramekins.
Am pus laptele la fiert cu doua linguri de zahar.
Am separat cele doua oua.
Branza am amestecat-o cu galbenusurile,celelalte doua linguri de zahar,vanilie,coaja de lamaie.
Când laptele a început sa fiarba,am pus grisul în ploaie amestecând cu telul.Când s-a îngrosat,am luat vasul de pe foc,am pus amestecul de branza si apoi cele doua albusuri batute spuma.
Am pus compozitia în vasele cu caramel.
Am pus vasele într-o tava în care am pus apa fierbinte si le-am pus la cuptor pâna când s-a topit caramelul,cam jumatate de ora.
Am scos din cuptor si le-am rasturnat pe un platou(farfurie).