Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Punem stafidele intr-un bol si le acoperim cu esenta de rom.Le lasam pana cand acestea se inmoaie.
Intr-o oala punem apa,adaugam un praf de sare si lasam sa dea in clocot.Cand incepe sa fiarba adaugam spaghetele si lasam la fiert circa 8 min. dupa care punem pastele la scurs intr-o strecuratoare.
Separam albusurile de galbenusuri.
Intr-un vas punem pe rand branza de vaci,smantana,galbenusurile,zaharul brun,laptele,zaharul vanilat,coaja de lamaie si stafidele impreuna cu esenta de rom in care au stat.
Amestecam pentru o buna omogenizare dupa care adaugam spaghetele.
Amestecam bine astfel incat spaghetele sa se incorporeze in compozitia de mai sus.
Ungem un vas cu unt si turnam compozitia in el.
Mixam albusurile cu zaharul tos circa 7-8 min dupa care turnam deasupra budincii.
Dam la cuptor pentru circa 15 min la 180 grade.
Scoatem budinca din cuptor si o putem servi atat calda cat si rece,simpla sau acompaniata de dulceata,fructe, sirop.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola