Budinca cu ciuperci

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2010 | 62864 vizualizari

 

Este un aperitiv rapid, usor de facut si foarte delicios!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii cu ciuperci
  • 50 g cascaval ras
  • 3-4 cepe taiate si calite usor
  • 3 felii franzela inmuiate in lapte
  • sare,
  • piper,
  • patrujel,
  • marar verde
  • 6 oua batute bine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu ciuperci:

Pentru inceput taiem si calim ceapa. Apoi batem albusurile spuma tare. Adaugam galbenusurile, unul cate unul si amestecam usor. Incorporam si ceapa calita, painea rupta in bucatele mici, cascavalul, ciupercile si verdeata. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina si dam la cuptor pentru 40-45 minute la 180°C.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quiche cu champignons si kaiser