Roşii coapte cu usturoi şi busuioc

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2011 | 6451 vizualizari

 

Am găsit reţeta ultimul numar al revistei ,,Secretele Bucătăriei,,. Mi-a plăcut mult şi am încercat-o. Roşiile au ieşit delicioase şi pot acompania cu succes o friptură sau un peşte la grătar.

 

INGREDIENTE

  • 4 roşii lunguieţe
  • 4 roşii....galbene
  • 2 căţei mari de usturoi
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Roşii coapte cu usturoi şi busuioc:

Roşiile se spală, se şterg şi se taie în două pe lungime.

Într-un vas de cuptor se pune puţin ulei de măsline, se aşează jumătaţile de roşii, se presară bucăţele de usturoi, sare şi piper. Se mai toarna un fir de ulei  şi se dau la cuptor pentru 30 de minute. Busuiocul se presară la servire.

Sunt foarte bune alături de friptură sau peşte la grătar.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Roşii coapte cu usturoi şi busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta