Din nou l-am supus la teste pe Laurențiu-Ionel;) Un altfel de gulyas, adaptat după ingredientele din cămară, frigider ;), aromat în stil unguresc cu semințe de chimen;)
În oala vasului Multicooker-ului, se pune uleiul de măsline, se adaugă bucățelele de vită și usturoiul mărunțit. Se apasă butonul MENIU, apoi se selectează programul FRY, se selectează COOKING TIME, se selectează 10 minute, apoi se apasă START și se amesctă ocazional. După ce a expirat timpul, se adaugă legumele curățate și tocate, adică ceapa, morcovul, ardeiul, tijele de țelină, apoi se asezonează de mirodenii, se amestecă și se setează Multicooker-ul la programul STEW pentru 60 de minute, apoi se apasă butonul START. După finalizare, se adaugă cartofii curățați și tăiați în patru, varza fideluță, roșiile tocate și se mai gătesc la programul STEW, 30 de minute. După ce s-a finalizat programul, Multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM. Se deconectează aparatul de la sursa de curent. Mâncarea se servește ca atare, fierbinte, acompaniată de ardei iute sau smântănă, după gustul fiecăruia. Spor și poftă bună!
1
Se poate prepara la cuptor cu răbdare și voință:D ;)
2
semințele de chimen, se pot înlocui cu praf de chimen;)