Hmmm, de când am vizualizat așa din coada ochiului această rețetă pe net, mi-a rămas pe retină. Exact pe gustul meu, dulce, cărnos și aromat ;) Cu Zmeișoriii, n-am problemă, ei sunt deschiși la nou, TataZmeu e un pic mai sceptic, dar dacă nu-i spun de fructe, probează și apoi vedem verdictul ;) A fost bun, să mai faci ,si te rog, nu mai face așa ceva :D J))
Una peste alta, mie mi-a plăcut ;) așa că vă aduc rețeta! Spor și poftă bună!
Ceapa și usturoiul se curăță, apoi se toacă mărunt.
Pieptul de pui se spală, curăță și se taie bucățele mai mari.
Într-o tigaie mai înaltă, sau chiar un wok, se pune uleiul de măsline la încins, apoi se adaugă ceapa și usturoiul mărunțit, se lasă la călit cca. 5 minute la foc iute. Apoi se adaugă cubulețele de pui, roșiile mărunțite, de asemenea, mirodeniile și laptele de cocos, lăsându-se la gătitt la foc mediu, semiacoperit, cca. 15 minute. Între timp se curăță fructul de mango și se taie cubulețe. Spre finalul gătirii se adaugă cubulețele de mango, se mai lasă la gătit, minim 5 minute, cât să se împrietenească gusturile. Preparatul se servește fierbinte alături de orez, tăiței chinezești de orez sticlos sau cu ou. Spor și poftă bună!