Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

de Panacris in Porc, 27 Sep 2016 | 4081 vizualizari

 

Dragi Bucătărași iar vă aduc  o rețetă simplă și la îndemâna oricărui începător. TataZmeu, a vrut din nou  ceva  simplu și bun ;) I-am spus, cumpără sau dă-mi idee ce să-ți gătesc și mă ”execut”. No, așa că mi-am răsfățat bărbatul cu mâncare simplă, pe care, poate chiar el să o prepare :D Bucățele de porc, asezonate cu muștar și o garnitură pe măsură, tăiței sticlosi din orez, ce nu necesită gătire complementară.
 Rețeta se pliază perfect pentru sloganul "Ziua cand imi rasfat nevasta", adică o pun mai puțin la treabă :D :))) ;)
 
P.S. Plus că Laurențiu-Ionel, aparatul de gătit Multicooker, a fost alături de mine ;) 

 

INGREDIENTE

  • bucățele de carne de porc cca. 500 g,
  • ulei de măsline,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • ardei kapia 1 bucată,
  • muștar cca. 100 ml,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • boia de ardei dulce,
  • cimbru,
  • tarhon,
  • mărar proaspăt,
  • bere fără alcool cca. 500 ml,
  • tăiței de orez cca. 300 g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez:

Ceapa și ardeiul kapia se curăță, se toacă mărunt se pun în vasul aparatului Multicooker, apoi aparatul se conectează la sursa de de curent, se alege din Meniu, programul FRY, se apasă butonul START, se lasă la călit cca. 5 minute, cu puțin ulei de măsline, apoi se adaugă bucățile de carne și se lasă la prăjit, cu capacul închis cca. 10 minute. Se oprește programul FRY, apoi se alege programul STEW, se adaugă muștarul, se completează cu cca. 500 ml bere, se asezonează de mirodenii și se lasă la gătit cca. 60 de minute.

După ce a expirat timpul de gătire, se adaugă tăițeii de sticlă, adică din orez și se lasă la odihnă cu capacul închis, cca. 10 minute, adică niciun fel de gătire.

La expirarea timpului, dacă nu e nevoie să țineți mâncărica la cald, acest minunat aparat poate menține mâncarea caldă pentru 24 de ore, se deconectează de la sursa de curent. Se asezonează la final cu verdeață. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anca_rm 1

28.09.2016, 09:36

foarte bun , si rapid . Imi plac tare mult taitei din orez , sunt gustosi si se prepara rapid .

Rahela Velicu 1

30.09.2016, 11:35

RuxyRux 1

06.10.2016, 21:25

Ce buna arata mancarica ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta rapida