Bruschetti al pomodoro

de mihaelalalala in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2014 | 4698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine bagheta
  • 2 rosii de marime potrivita
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • oregano
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetti al pomodoro:

- taiem painea feliute, de 1 cm grosime aproximativ;

- le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt;

- ungem feliile de paine cu ulei de masline;

- dam tava la cuptor pt. 6-8 minute pana cand bruschetele devin rumene si crocante;

- rosiile le taiem cubulete mici si le condimentam cu sare si oregano dupa gust;

- dupa ce s-au racit bruschetele, le frecam cu usturoi iar deasupra punem cate o lingurita din compozitia de rosii;

- la final am pus cate o frunzulita de busuioc pe fiecare bruschetta.

SERVITI VA ROG!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetti al pomodoro" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Turtite chinezesti cu ceapa verde